as_home_150.jpg
 

Servicii training

Schimbarea este elementul de bază al activităţii organizaţionale, influenţând toate componenetele unei companii, de la procese de business, la resurse umane și sisteme informatice. Practic, fiecare companie trebuie să lupte pentru a fii in permanenţă competitivă, iar alegerea, implementarea și optimizarea unor soluţii informatice, înseamnă o schimbare majoră pentru orice entitate de business.

De aceea, suntem alături de clienţi din prima clipă, de la momentul consilerii pentru identificarea și furnizarea soluţiei informatice potrivite cu specificul organizaţiei, până la furnizarea serviciilor de training și consultanţă post-vânzare și post-implementare soluţie. Personalul unei companii trebuie pregătit cât mai bine la toate nivelurile, astfel încât să îndeplinească obiectivele organizaţiei într-o lume în care succesul depinde de capacitatea de a furniza servicii si soluţii de calitate, diversitate, satisfacerea nevoilor clienţilor, avantaje optime si promptitudine.

Echipa ASESOFT INTERNATIONAL este alcătuită din profesioniști cu experienţă, care au un nivel ridicat de cunoștinţe specifice domeniilor abordate de-a lungul cursurilor noastre, și care furnizează suport atât pe zona de training, cât și pe cea de consultanţă. Training-ul se face de către specialiști tehnici acreditaţi de către partenerii  care sunt și furnizori ai soluţiilor software și se desfășoară conform unui plan detaliat de training, adaptat în conformitate cu organigrama clientului.

Cursurile organizate de ASESOFT INTERNATIONAL sunt axate pe două direcţii:

  • Cursuri post-implementare soluţii integrate livrate clientilor (ca parte a serviciilor de implementare);
  • Cursuri dedicate pentru soluţii informatice customizate;
  • Alte cursuri la cererea clientului (strategii de vânzare, leadership, project management, etc.)

 și sunt destinate echipelor de implementare ale sistemului, utilizatorilor finali și specialiștilor (analiști financiari, specialiști producţie, logistică, resurse umane, contabilitate).
 Beneficii ale trainingului

  • Costuri reduse vs beneficii pe termen lung ale clientului;
  • Motivare angajaţi;
  • Creștere performanţă angajaţi prin asimilarea corectă a informaţiilor despre noua aplicaţie informatică;
  • Imbunătăţire a lucrului în echipă și a comunicării interdepartamentale;
  • Consolidarea structurii companiei.
 
 
 
 
 

Copyright © Asesoft International.