as_home_150.jpg

Asesoft International şi Xerox România, parteneriat strategic

Bucureşti, 3 0ctombrie 2011

Xerox România a lansat programul High Tech Alliance, prin care îşi propune să sprijine clienţii finali în privinţa optimizării proceselor de business, prin formarea unor alianţe strategice cu integratorii. Asesoft Internaţional, parte a grupului Asesoft, unul dintre liderii în domeniul solutiilor şi serviciilor IT, este primul partener Xerox care s-a încris în acest program, iar România este prima ţară din regiune în care compania implementează acest program.

“Misiunea noastră este de a oferi clienţilor noştri solutii şi servicii care respectă cele mai stricte standarde de calitate, iar parteneriatul strategic pe care l-am încheiat cu Xerox România reprezintă un pas înainte în atingerea obiectivelor noastre de business”, a afirmat Cristian Anastasescu, Director General Asesoft Internaţional.

Prin intermediul High Tech Alliance, Xerox România va oferi atât integratorilor cât şi producătorilor din industria IT&C expertiză şi soluţii Xerox complexe de management al documentelor, pentru ca aceştia să le includă, la rândul lor, în oferta proprie către clienţi. În cadrul acestui program, clienţii finali vor beneficia de un audit gratuit, efectuat de specialiştii companiei cu ajutorul Office Document Assessment (ODA), o analiză consultativă în detaliu, folosind metodologiile şi tehnologiile de vârf Lean Six Sigma. Apoi, pe baza datelor obţinute, se va construi o soluţie specifică, care poate să aducă reduceri de costuri de peste 30%.

Copyright © Asesoft International.