as_home_150.jpg
 

Creşterea competitivităţii capitalului uman prin programe de specializare profesională (21 Decembrie, 2010)

Creşterea competitivităţii capitalului uman prin programe de specializare profesională

CATRE TOTI POTENTIALII OFERTANTI,

În conformitate cu prevederile Normei interne de achiziţii – “Instrucţiuni de achiziţii pentru beneficiarii operatori economici privaţi ai POSDRU, în calitate de beneficiar, vă transmitem prin prezenta

INVITATIE DE PARTICIPARE

Vă rugăm să ne transmiteţi o ofertă de preţ pentru fiecare tip din produsele solicitate mai jos, pentru a putea decide (în baza ofertelor primite) contractarea acestora, în vederea asigurării bazei materiale pentru cursurile de specializare organizate în cadrul proiectului “Creşterea competitivităţii capitalului uman prin programe de specializare profesională”, realizat cu fonduri europene.

Sursele de finanţare ale acestui proiect sunt 70% Fonduri Europene şi 30% Contribuţie proprie.

Produsele solicitate sunt:

 

Cod Descriere Livrabil Nr. livrabile
1 Servicii de audit financiar Raport de verificare a cheltuielilor declarate de Beneficiar în conformitate cu formatul standard furnizat de AMPOSDRU 3

Criteriul pentru stabilirea ofertei câștigătoare este preţul cel mai scăzut.

Aşteptăm cu interes oferta dumneavoastră fermă, până în data de 29 decembrie 2010, ora 8:00, trimisă prin fax la numărul (+40 21) 312 07 48 sau prin email la adresa corina.grigorovici@asesoft.ro, sau la sediul Companiei ASESOFT Internaţional SA cu sediul în Str. Mihai Bravu, Nr. 10, Cod poştal: 100550, Localitate: Ploieşti, Ţara: România, sau la adresa www.asesoft.ro.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

 

Corina GRIGOROVICI

Specialist Fonduri Structurale

S.C. ASESOFT INTERNATIONAL S.A. – Str. Mihai Bravu, Nr. 10, Ploiești, Prahova, 100550

E-mail: corina.grigorovici@asesoft.ro; Mobil: (+40) 731.040.878

 

 
 
 
 
 

Copyright © Asesoft International.