as_home_150.jpg

Asesoft Internaţional lansează noul website

Asesoft Internaţional, o nouă imagine pentru clienţi și parteneri

Bucureşti, 2 Aprilie 2012 – Asesoft Internaţional inaugurează astăzi noul website oficial al companiei:www.asesoft.ro. Avem un  format modern, care să permită o navigare mai ușoară, și informaţii actuale, atât pentru clienţi, cât și pentru partenerii companiei.

Configurat într-un mod cât mai simplu, pentru creșterea accesibilităţii, noul website conţine şase secţiuni principale:

• Despre noi
  • Soluţii și proiecte
  • Servicii
  • Parteneriate
  • Cariere

“Compania a evoluat constant de-a lungul celor 15 ani de când s-a înfiinţat, acest lucru fiind vizibil și la nivelul echipei, care a crescut incredibil. Mediul online este noul stâlp al comunicării, iar  site-ul este una dintre oglinzile sulfetului unei organizaţii, și ne putem mândri cu multe proiecte deosebite, complexe, pe care le-am livrat cu succes, având sprijinul echipei, partenerilor și clienţilor. Noua pagină a companiei  ne va ajuta să transmitem mai bine mesajele noastre, și să avem o deschidere globală către toţi cei interesaţi să dezvolte o relaţie de parteneriat bazată pe profesionalism și încredere”, a declarat Cristian Anastasescu, directorul general al Asesoft Internaţional.

Copyright © Asesoft International.