as_cariere.jpg
 

Cariere

ASESOFT INTERNATIONAL este o companie dedicată oamenilor, de aceea urmărim permanent atât satisfacţia clienţilor, cât și a angajaţilor noștri. Acest lucru se reflectă în atitudinea pe care o adoptăm și în simţul responsabilităţii faţă de oameni.

Implicarea și spiritul de echipă reprezintă secretul succesului nostru, de aceea oamenii sunt cea mai importantă resursă pentru noi. Dacă dorești să te alaturi unei echipe dinamice, pentru care profesionalismul și inovaţia sunt elemente vitale, te rugăm să ne transmiţi CV-ul tău la adresa:contact@asesoft.ro.

In măsura în care există o poziţie potrivită pentru tine, te vom contacta.

 

SECRETARA/ASISTENT MANAGER

Candidatul ideal are o capacitate de adaptare mare,rezistenta la stres, spirit organizatoric si intreprinzator. Deasemenea, trebuie sa detina cunostinte de operare calculator – suita Office in special. Cunoasterea altor aplicatii software reprezinta un avantaj, iar limba engleza este obligatorie.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Rolul Secretarei va fi acela de interfata intre managerul companiei si ceilalti interlocutori interni (angajatii companiei) si externi (clienti, furnizori).
Sarcinile principale pentru postul de secretara sunt:

- Preluarea si transmiterea mesajelor in cadrul companiei;
- Redactare/expediere corespondenta ;
- Primire vizitatori ;
- Intocmeste documente interne ale firme ;
- Redactarea documentelor oficiale;
- Suport pentru celelalte departamente
- Protocol,gestiune interna papetarie/birotica;
- Administrare zona logistica;
- Realizeaza prezentari pentru celelalte departamente ;

 
 

 

 
 
 
 
 

Copyright © Asesoft International.