as_about.jpg
 

Despre noi

ASESOFT INTERNATIONAL a fost constituită în 1997, ca o companie cu capital privat integral românesc, și este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa IT din România, datorită calităţii serviciilor și profesionalismului în relaţia cu partenerii și clienţii săi. Oferim soluţii eficiente și complexe de eLearning, eAdministration, Business Intelligence, eHealth, eGovernment and Environment, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională, adresându-ne în special companiilor mari și entităţilor administrative publice.

De-a lungul celor 14 ani de activitate, ASESOFT INTERNATIONAL a dezvoltat noi soluţii, folosind tehnologii avansate furnizate de partenerii săi, companii de renume mondial.

Experienţa vastă, precum și deschiderea către noi oportunităţi, și dorinţa permanentă de a ne autodepăși, ne-au ajutat să avem o viziune globală asupra proiectelor în care am fost implicaţi.

Deasemenea, echipa ASESOFT INTERNATIONAL acordă consultanţă permanentă clienţilor, fiind aproape de ei de la începutul proiectului până la finalizarea acestuia, efectuând deasemenea procese de instruire în domeniul informatic și asigurând astfel toate instrumentele necesare pentru a atinge performanţa.

Compania are o experiență vastă în furnizarea soluțiilor integrate, certificată de peste 100 de clienţi din sectorul privat şi public.

ASESOFT INTERNATIONAL este certificată ISO 9001:2008, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001, ceea ce reprezintă o dovadă a calităţii soluţiilor oferite de companie, și SA 8000:2008, OHSAS 18001:2007, certificări obţinute datorită implicării în activitatea comunităţii, și a atenţiei pentru protecţia Mediului înconjurător, precum si a calităţii muncii și securităţii angajaţilor.

 

 
 
 
 
 

Copyright © Asesoft International.